Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Swedbank Finans och miljön

en korg full med äpplen

 

Vi på Swedbank Finans delar det starka miljöengagemang som sedan många år tillbaka etablerats inom Swedbank-koncernen.

Att vi som finansiell aktör tar ett ansvar för vår gemensamma miljö ser vi som en självklarhet och därför har vi sedan 2003 varit och är idag fortfarande det enda svenska finansbolag som är miljöcertifierade enligt den internationella standarden ISO 14001.

I ett led att minska vår egen negativa miljöpåverkan ser vi löpande över våra rutiner och arbetssätt. Varje år sätter vi upp miljömål som bland annat syftar till att minimera vår förbrukning av papper och fossila bränslen.

Vi medarrangerar årligen temadagar med inriktning på miljö där vi bjuder in föreläsare och utställare från miljöfrämjande företag och organisationer för att uppmärksamma och utveckla miljöengagemanget hos våra medarbetare.

Dessutom arbetar vi aktivt med att integrera miljö i våra affärer, ett exempel är den miljöanalys vi genomför vid kreditgivning.

 

Vill du veta mer? Då är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Stäng Skriv ut