Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Om Swedbank Finans

Ek i soluppgång

Swedbank Finans kompletterar bankens traditionella service och tjänster med finansbolagsprodukter. Vi utvecklar och producerar produkterna avbetalning, leasing, billeasing, vagnparksadministration. Verksamheten är uppdelad i tre områden: bank, företag och privat.

Våra tre verksamhetsområden:

 

Bank

Bank arbetar tillsammans med lokala Swedbankskontor och Sparbanker. Våra viktigaste uppgifter är säljstöd, produktutbildning och produktion av finansbolagstjänster. 

Företag

Företag samarbetar med ledande återförsäljare i utvalda branscher. När återförsäljaren ingått samarbete med Swedbank Finans, benämner vi återförsäljaren för leverantör. Tack vare samarbetet kan leverantören erbjuda sina kunder finansiering av deras inköp. Med tjänsten vänder sig leverantören till företagskunder.

Företag är verksam inom bl.a. lant- och skogsbruk, bygg, entreprenad, truckar och tunga fordon mm.

Inom Företag har vi även AutoPlan där vi arbetar mot stora företag och organisationer. AutoPlan erbjuder vagnparksfinansiering och biladministration i ett av marknadens främsta system för vagnparkshantering. 
 

Privat

Till privatpersoner erbjuder vi lån på avbetalning för köp hos återförsäljare. Lånen kan tas av personer som vill köpa bil, båt, husvagn, husbil, snöskoter.
 

 

 

Stäng Skriv ut